WIE HEEFT RECHT OP EEN SCHOOLABONNEMENT?

Jongeren tussen 12 en 17 jaar hebben automatisch recht op het schooltarief. Vanaf 18 jaar moet je ons eerst een geldig schoolattest sturen om aan te tonen dat je student bent. Zijn er 3 kinderen of meer in hetzelfde gezin die een schoolabonnement hebben? Dan wordt het nog goedkoper!

HOE KOOP IK EEN ABONNEMENT ?

  • Hou onderweg halt aan een van de 400 GO-automaten op ons netwerk, plaats de MOBIB-kaart op de lezer, betaal en het is gebeurd.
  • Liever online? Koop je abonnement in een paar klikken. Met een kaartlezer staat het abonnement bovendien meteen op de MOBIB-kaart.
  • Praat je toch liever met een mens dan met een machine? Ga naar een BOOTIK- of KIOSK-verkooppunt met de MOBIB-kaart en wij regelen het met de glimlach.

Als het aantal kinderen die recht hebben op een schoolabonnement binnen jouw gezin veranderd is sinds jouw laatste aankoop, gelieve dan onderstaand formulier in te vullen. Na goedkeuring van jouw aanvraag kan je jouw abonnement aankopen of vernieuwen in een van onze verkooppunten.

Om een schoolabonnement te kunnen kopen, stuur ons eerst je origineel schoolattest dat afgeleverd werd door een onderwijsinstelling in de Europese Unie en gedateerd is van het school- of academiejaar 2021/2022.

Je kan ook het schoolattest van 2021-2022 van de MIVB downloaden, invullen en laten ondertekenen door een onderwijsinstelling in de Europese Unie.

Enkel jpg, png of pdf, max 6mb

Na bevestiging zal je een confirmatie e-mail ontvangen.

De velden die aangeduid zijn met een * zijn verplicht in te vullen.

Heb je nog geen persoonlijke MOBIB-kaart?

Klik hier en we leggen jou alles uit.